OrganisatieGroei is er voor directies, MT en managers die hun organisatie en hun teams naar hogere performance en rendement willen tillen.

Als directie of manager ambieer je niet alleen goed werkgeverschap waardoor je organisatie ‘Employer of Choice’ wordt en gemakkelijk gekwalificeerde medewerkers aan je kunt blijven verbinden. Je wilt ook dat eventuele strubbelingen of tegenstellingen binnen je organisatie en je teams worden opgelost en samenwerking optimaal vorm krijgt. Je wilt ook een soepele communicatie waarbij medewerkers a.h.w. dezelfde ‘taal’ spreken.

Voor jezelf ambieer je een voortdurend ontwikkelen van effectief leiderschap. Je weet dat alleen door een optimaal leiderschap van jouw kant je organisatie en je teams zich verder kunnen ontwikkelen. Alleen dan ben je als leidinggevend kader in staat optimaal gebruik te maken van de capaciteiten, competenties en vooral betrokkenheid en drive van medewerkers.

Neem contact met ons op als je:

 • je eigen leiderschap of de leiderschapskwaliteiten binnen je organisatie verder wilt ontwikkelen.
 • je teamperformance een boost wilt geven.
 • als directie, organisatie of als team een duidelijke ‘stip op de horizon’ wilt ontwikkelen waarbij medewerkers ‘aangehaakt’ raken en blijven.
 • initiatief, eigenaarschap, lef en betrokkenheid van je medewerkers wilt verhogen.
 • de communicatie en samenwerking binnen- en tussen je teams wilt optimaliseren.
 • ‘oud zeer’ in je teams of organisatie voor eens en al wilt opruimen.
 • streeft naar een lager (ziekte)verzuim.
 • voortaan organisatieveranderingen wilt doorvoeren die voor 100% slagen.
 • de dienstverlening naar je (interne) klanten wilt verbeteren.
Neem hier contact met ons op

Wie is OrganisatieGroei?

Wij zijn een collectief van 7 gedreven trainers en coaches die ieder met hun eigen expertise leiders, teamleden en medewerkers binnen organisaties empoweren om het beste uit zichzelf en de samenwerking met anderen te halen. Hun aanpak kenmerkt zich hierbij steeds als:

 • No nonsens, to the point, ‘pakkend’, resultaatgericht, respectvol en inzetten op ‘what works’.
 • Van ‘Vingerwijzen’ naar ‘Verantwoordelijkheid’ en van ‘Zicht op jezelf’ naar ‘Zicht op (en begrip voor) anderen’.
 • ‘Hard’ op de inhoud – ‘Hart’ op de menskant!

OrganisatieGroei is verder nauw betrokken bij al haar samenwerkingspartners, zoals onderaan vermeld op deze pagina.

De drijvende krachten achter dit collectief zijn:

Jos Luypaers

Jos: “Open, no-nonsense, betrokken, gedreven, empathisch, enthousiast en resultaatgericht: zo word ik door anderen vaak omschreven. Een partner voor iedere ondernemer en leidinggevende die ambitieus is in het beste uit medewerkers en teams naar boven krijgen. Een spiegel voor ondernemers, directies en leidinggevenden bij hun eigen persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Samen met een aantal vertrouwde samenwerkingspartners voer ik met OrganisatieGroei al ruim 15 jaar programma’s voor ontwikkeling van teams en alle niveaus van leidinggevenden en medewerkers. Alles is hierbij maatwerk en steeds gericht op het duurzaam verankeren van (gedrags)veranderingen en (persoonlijk) leiderschap in de organisatie. Dit met uiteindelijk optimale teamprestaties en hoger rendement als resultaat.”

Persoonlijk motto:
Specialiteit:

Ervaring:

Opleiding:

“Wat mensen zeggen en doen is ondergeschikt aan wáárom ze dit doen!”
Teamontwikkeling, Leiderschapsontwikkeling, Samenwerken, Organisatieverandering, Communicatie, Conflictoplossing.
Ondernemer, Trainer, Coach, Spreker, Verzuimaanpak, Re-integratie, Management, Finance & Controll.
Bedrijfseconomie, Personeel en Organisatie, Management, Organisatieverandering, Systemisch werken, Organisatieopstellingen, Psychologie, NIMA, Avatar, NLP, Intervisie.

Anne van Heule (België)

Anne: “Het is mijn missie om levensvreugde en bedrijfswinst op één lijn te brengen. Happy people create happy profit! Voor elk probleem bestaat een oplossing, vanuit deze positieve drive motiveer ik mensen en teams om te geloven in hun capaciteiten om te veranderen en om zich verder te ontplooien. Mijn enthousiasme en empathisch vermogen brengen mensen terug naar de essentie en naar hun  verlangen om impact te hebben en zich goed te voelen in hun functie, waardoor zowel werkgever als werknemer vanuit vertrouwen en verbinding hun doelen kunnen nastreven.
Het is mijn passie om te streven naar mensen die zichzelf en anderen terug leren waarderen, en te leren genieten van samenwerking, collegialiteit en respectvol omgaan met elkaar.”

Persoonlijk motto:

Specialiteit:

Ervaring:
Opleiding:

“Happy profit is de marketing van vandaag: gelukkige werknemers zorgen voor winst en voor de bestaanszekerheid van het bedrijf.”
Bewustmaking van verantwoordelijkheid en eigenaarschap. Preventie voor burn-out en andere stress-gerelateerde ziekten. Creëren van betrokken en respectvolle samenwerkingen.
Ontwikkelen van effectieve communicatie tussen medewerkers.
Ondernemer, organisatieontwikkeling, teamontwikkeling en samenwerking, eigen praktijk voor individuele coaching en persoonlijke ontwikkeling.
Marketing, Sales, Finance, Recruitment, Coach en therapeut, NLP, EMDR, Systemisch werken.

Ontvang gratis ons e-book

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang ons e-book met 25 inspirerende verhalen over leiderschap.