Onze aanpak

Wij als OrganisatieGroei zijn er voor organisaties die vol willen inzetten op hun ontwikkeling van ‘Goed’ naar ‘Beter’. Hen willen we helpen alle stappen organisatie breed te kunnen zetten. Een duidelijke en ambitieuze ‘Stip op de horizon’ is hiervoor een eerste voorwaarde. Directies zetten daarom tijdens onze ‘Strategy Day’ een duidelijke koers uit , maken duidelijke keuzes en weten welke strategische stappen ze gaan zetten.

visie

Inspirerende ontwikkeling

Leidinggevenden ontwikkelen in onze programma’s een moeiteloze stijl van leiderschap. Een stijl waarbij teams en medewerkers geïnspireerd worden met ambitieuze doelstellingen en een hoge mate van verantwoordelijkheid.

De teams en medewerkens worden aangestuurd door het bieden van vertrouwen, waardering, autonomie en de mogelijkheid om hun talenten maximaal in te zetten.

Dit leidt tot teams waarin samenwerking en betrokkenheid met elkaar centraal staan en eventuele oude teamproblematieken hierbij als vanzelf worden opgelost.

investeren in organisaties

Wij werken met organisaties die investeren in een duidelijke koers en in een werkklimaat waarin iedere medewerker -van hoog tot laag- wordt uitgedaagd om zijn/haar kwaliteiten te ontwikkelen en in te zetten. Dit soort organisaties willen wij helpen in het creëren van een cultuur waarin leiderschap, eigenaarschap en ‘Bespreken-Afspreken-Aanspreken’ centraal staan.

We willen leidinggevende inspireren om de controle over hun medewerkers los te laten en een stijl van leidinggeven te gaan hanteren waarbij ze iedere medewerker iedere dag weer uitdagen het beste uit zichzelf te halen door ze meer autonomie en verantwoordelijkheid te bieden.

Stuur als leider je medewerkers
effectief aan met 3 vragen:

  • “Wat wil jij (de komende periode) als individu bijdragen aan je team en deze organisatie?”
  • “Wat heb je hiervoor nodig?”
  • “Waarmee kan ik jou helpen?”

Een heldere ‘bestemming’ voor je organisatie?

Kom tot een strategie met ambitie: ‘Strategie met Ballen’!

Ontvang gratis ons e-book

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang ons e-book met 25 inspirerende verhalen over leiderschap.