Wat willen we voor jou betekenen?

Het is onze missie eraan bij te dragen dat jij de doelen die je jezelf stelt, bereikt. De zaken lopen goed en tóch voel je dat er méér in zit. Het lukt je echter niet om er precies de vinger achter te krijgen hoe je je teams in je ambities mee kan nemen.
We willen voor jou betekenen dat je de controle vanuit hiërarchisch leiderschap gaandeweg los kan gaan laten en vervangt door een stijl van leidinggeven waarbij je medewerkers meer en meer coacht tot zelfsturing vanuit hun eigen verantwoordelijkheid en persoonlijk leiderschap.
We willen er daarom aan bijdragen dat jij met nog meer gemak kunt beschikken over de talenten, drive en kwaliteiten van je mensen om zo je eigen high performance teams te creëren.

We weten dat dit soms als een grote stap ervaren kan worden. Het resultaat van dit alles is echter dat je je medewerkers voortaan alleen nog maar aan hoeft te sturen met deze drie vragen:

  • “Wat wil jij als individu bijdragen aan je team en deze organisatie?”
  • “Wat verwacht jij in ruil hiervoor (van mij) terug?”
  • “Wat heb je van mij nodig, waarmee kan ik jou helpen?”

 

Al naar gelang je vraagstelling nemen we je teamleden natuurlijk hierin mee. Zie hiervoor ons programma ‘Top Team Transformatie’.

Ontvang gratis ons e-book

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang ons e-book met 25 inspirerende verhalen over leiderschap.