Westrom

W2 Insight heeft ten behoeve van het samenvoegen van drie afdelingen tot een nieuw team voor Westrom een trainingsprogramma samengesteld en uitgevoerd.

Het programma had primair tot doel dat er een transitie zou worden gemaakt naar samenwerken in één team. Daarnaast had het programma tot doel dat het team en de betreffende medewerkers meer gingen werken vanuit hun eigen deskundigheid en adviesfunctie terwijl tegelijkertijd het klantgericht handelen naar een hoger plan werd getild.

W2 Insight heeft onder bemoeilijkte omstandigheden (wisseling van management) aan deze opdracht voldaan en de individuele deelnemers op een verfrissende en pakkende manier geholpen zich verder te ontwikkelen tot een team waarbij de deelnemers tevens zijn gegroeid in persoonlijk leiderschap, een bewuste communicatie en de gewenste adviesrol richting de interne klanten.

Daarnaast hebben de deelnemers uniek inzicht gekregen op hun eigen drijfveren, gedrag en kwaliteiten alsmede die van anderen. Dit heeft er mede toe geleid dat ze nu ook veel effectiever samenwerken en communiceren met collega’s die afwijkend handelen of reageren of zelfs qua persoonlijkheid een tegenpool vormen.

Missie geslaagd!

Westrom kan W2 Insight daarom van harte aanbevelen voor trainingsprogramma’s op het gebied van teamontwikkeling.

Peter Elbers, manager FI Westrom

Dit bericht is gepost in . Bookmark de link.

Opdrachtgevers die in onze aanpak geloven