Mooie Feestdagen!

De Kerstwens van W2 Insight: Verspreid Geluk!

Dit jaar willen we iedereen inspireren om met de komende feestdagen iets te doen voor een ander, waar die ander iets aan heeft. Want door iets te doen voor een ander, waar die ander iets aan heeft, verspreid je liefde en geluk.

Geluk is eenvoudig te verspreiden!
Wanneer je iets doet voor een ander, waar die ander iets aan heeft, word jij vanzelf ook gewaardeerd.
En wanneer je van iemand waardering ontvangt, voel je je gelukkig. Je begint te glimlachen en hebt het gevoel dat je een verschil hebt kunnen maken.

Je waardering uiten? Kleine moeite!
Iemand vertellen dat je waardeert wat die persoon doet, is niet zo moeilijk. Het uiten van waardering is een eenvoudige manier om je dankbaarheid aan anderen te laten zien.
Maak er zelf dan ook een gewoonte van om je waardering aan iemand te uiten, zodra diegene iets doet wat jij op prijs stelt.
Een simpel ‘dank je wel’ kan een wereld van verschil maken.
Door je waardering te uiten, verspreid je warmte, liefde en geluk.

Geluk komt bij je terug.
Het mooie van ‘Iets doen voor een ander, waar die ander iets aan heeft’ is dat wie geeft, zal ontvangen. Hoe meer je geeft aan de mensen om je heen, des te meer je zult ontvangen. Bij W2 Insight zijn we ervan overtuigd dat wie kan delen, ook kan vermenigvuldigen. Waardeer de mensen om je heen en ze zullen jou meer gaan waarderen. Want iedereen houdt van mensen die hen waarderen voor wat ze doen en wie ze zijn.

We wensen je fijne feestdagen en een zeer voorspoedig 2017 We wensen dat je dit jaar een fantastische kerst zult beleven. Waardeer de fijne mensen om je heen, en geniet samen met hen! Denk even niet aan morgen of gisteren maar ervaar het moment.

Ook in 2017 gaan we bij W2 Insight natuurlijk vol enthousiasme en gedrevenheid verder, om datgene voor onze klanten te doen waar ze iets aan hebben, namelijk: ‘Building your best team’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Opdrachtgevers die in onze aanpak geloven