Dromen en plannen

Iedereen heeft dromen. We maken allemaal plannen. We staan nooit stil. We zijn altijd onderweg. Maar waar naartoe? Zonder een duidelijke ‘stip op de horizon’, je ‘bestemming’ heb je ook geen idee welke keuzes je moet maken. Wat je daarvoor nodig hebt, is een strategie.

Kiezen uit alternatieven

Strategie is een manier om te kiezen uit alternatieven. Niets meer en niets minder. Een goede strategie bevat een heldere bestemming en een duidelijke route daar naar toe. Wanneer je precies weet waar je naar toe wilt, weet je ook telkens de juiste keuzes te maken om op koers te blijven.

Strategie met ballen

De methode ‘Strategie met ballen’ bestaat uit twee delen. Allereerst krijg je je ‘Stip’, je bestemming helder op je netvlies. Daarna werk je de route er naar toe uit. 

Strategie met ballen werkt verbluffend eenvoudig en tegelijkertijd uitermate doeltreffend. Het is een gedegen methode die ervoor zorgt dat jij dromen en ambities kunt omzetten in heldere doelen en acties.

Met Strategie met Ballen weet je haarscherp waar je naar toe wilt, wáárom je dat wilt en wat je hiervoor moet doen.

‘Strategie met ballen’ werkt voor iedereen en bij elk vraagstuk.

Samengevat

‘Strategie met ballen’ is voor jou wanneer:

  • Je voortaan voor elk mogelijk vraagstuk duidelijk wilt kunnen krijgen waar je naar toe wilt en welke de best mogelijke keuzes en acties zijn om daar ook daadwerkelijk te komen.
  • Je nieuwe wegen wilt of zelfs móet inslaan en wilt weten hoe deze tot een succes te maken. 
  • Je persoonlijke, zakelijke en organisatie ambities en doelen snel wilt kunnen vertalen in een heldere strategie.

We zijn allemaal op zoek naar een mooie bestemming en de route daar naartoe en is daarom voor iedereen!

Strategie met Ballen is overigens niet voor watjes. De methode vraagt dat je zélf aan het roer staat en díe keuzes te maken waar JIJ blij van wordt!

Wil jij kennis maken met de strategie methodiek die je écht helpt in het telkens kiezen van een duidelijke bestemming en het uitzetten van de bijbehorende koers en heb je daar de ‘ballen’ voor?

Neem deel aan onze interactieve, 3 uur durende workshop en ervaar wat ‘Strategie met ballen’ voor jou gaat betekenen.