Belangrijkste ingrediënten voor deze onvergetelijke VIP Masterclass: team, proces, strategie, koken, bourgondisch genieten en natuurlijk jij als manager. Een dag waarin de essentie van leiderschap terugkomt in de dynamiek van de Haute Cuisine. Een Masterclass dus waarin jij ook letterlijk in de potten en pannen gaat roeren.

Op het menu staat een krachtige en innovatieve aanpak op het gebied van teamontwikkeling.

De overheerlijke gerechten die jij gaat bereiden volgens geheim recept:

  • Creëer een HIP (high performance) team; een team dat prestaties neerzet die verwachtingen overtreffen omdat je medewerkers optimaal samenwerken, het teambelang voorop stellen en het beste uit zichzelf en elkaar halen.
  • Leer met méér impact en gemak te beïnvloeden door een basis van onderling vertrouwen te creëren, waardoor je medewerkers op elkaar durven te vertrouwen, open en eerlijk zijn naar elkaar en daardoor ook op een constructieve wijze met conflicten kunnen omgaan.
  • Het geheim van innovatief en effectief veranderen. Je leert de ‘stress’ van veranderen in je voordeel te gebruiken. Dit houdt tevens in dat denken in de termen ‘Goed’ of ‘Fout’ voor jou en je team ophoudt te bestaan. Alles wat je teamleden zeggen en doen heeft namelijk een functie en is zeer waardevol wanneer je eenmaal weet hoe dit te gebruiken.

Je gaat naar huis met een onvergetelijke culinaire ervaring, gelardeerd met nieuwe tools en kennis en een complete receptuur voor leiderschap die je nog vaak zult blijven bereiden.

  • Tijden: van 10.00 tot 20.00 uur, inclusief diner waarbij je ook zelf een flinke vinger in de pap hebt gehad.
  • Minimale groepsgrootte: 6, maximale groepsgrootte: 12.
  • Investering: € 997,-
  • De masterclasses vinden plaats op prachtige locaties in Noord Brabant en zijn volledig verzorgd.

Deze Masterclass behoort tot onze vaste programma’s en wordt tevens op basis van open inschrijving 3 keer per jaar gegeven. Neem contact met ons op voor de data.