Profiel

OrganisatieGroei is sinds 2002 gespecialiseerd in het optimaliseren en verbeteren van medewerkers en organisaties in de profit en non-profit sector.

Onze ambitie is een van de leidende spelers te zijn op het gebied van succesvol verbeteren en veranderen van organisaties. (lees OrganisatieGroei).

Onze kracht ligt in het samenwerken, maar dan ook echt samenwerken! Daarom begeleiden/trainen wij directie, managers, leidinggevenden en medewerkers in een totaalpakket. Met elkaar de uitdaging aangaan en samenwerken om de gewenste verandering te realiseren. Uitgaande vanuit uw strategische doelstellingen met onze concrete methodieken.

Vanuit een grondige behoefte inventarisatie wordt een ondersteunend advies, coaching en/of trainingsprogramma opgesteld. Hiermee worden de gewenste gedrags- en organisatieveranderingen gerealiseerd. We denken mee over uw organisatiegroei en vergroten de kennis en vaardigheden.

Onze werkwijze is kwalitatief, effectief, praktisch en resultaatgericht. Naast het realiseren van een juiste prijs/kwaliteit verhouding onderzoeken wij samen met u of u in aanmerking komt voor subsidiemogelijkheden.

Wij durven te stellen dat we waarmaken wat we zeggen en onze aanpak uniek is!